Historie

Als kind hadden mijn ouders al een transportbedrijf, en zodoende is transport er met de paplepel ingegoten. Toen ik opgroeide heb ik zo snel als het kon, mijn groot rijbewijs gehaald, en ben ik de eerste 6 jaar bij mijn ouders in dienst geweest.

Op 1 april 2006 was het zover dat ik als zelfstandig transport ondernemer ben gestart. Ik had het geluk dat ik kon beginnen met een vrachtwagen die ik van mijn vader kon overnemen en het werk wat er voor die vrachtwagen al was, kreeg ik erbij.

Natuurlijk was dit een droom start, maar vanaf toen moest ik het zelf doen.

Ik kreeg er steeds meer werk bij, en kon al snel een vrachtwagen en 2 opleggers erbij kopen, en een chauffeur in vaste dienst aannemen. In 2012 kon ik mijn derde vrachtwagen kopen. Het gaat ons ondanks de recente crisis redelijk goed, en ik doe het werk als zelfstandige met veel enthousiasme.

We rijden met mooi materiaal, alle trekkers voldoen aan de voor de werkzaamheden benodigde eisen. De vrachtwagens zijn allen netjes in de bedrijfskleuren gespoten, met hier en daar wat mooie accessoires. Kijk voor onze vrachtwagens vooral ook even naar het fotoboek.

Zo ben ik van kleine jongen een transportondernemer geworden met mooi materiaal gespecialiseerd in Tanktransport, Bulktransport, en verhuur tankopleggers.